VAND-NEWFPOKALEN - GALLERI - tilbage til historie

Vand Newf Pokalen 2023

Boanne Frølund fik årets Vand Newf Pokal overrakt af Troels Agerbo. Troels havde denne fine begrundelse for valget af Boanna:

Årets vand newf 2023

Boanna har trofast været en af de bærende kræfter til at arrangere vandprøver i Humlum siden 2018. Hun er en stor del af planlægningen af prøverne. Booking af prøve område, hytter, sikre officials osv. Under selve prøverne er hun altid til stede. Samtidig har hun også overskud til at stille med som oftest 2 hunde.

Boanna arrangerer region Midt Jyllands vandtræning. Hun står i våddragten fra start til slut af træningen. Hun hjælper alle med praktiske råd. Samtidig har hun som regel 2 eller 3 hunde der også lige skal trænes. Til træning kan man altid forvente fokuseret og kompetent hjælp.

Boanna er en fast del af vores vandprøver, både som deltager og figurant. Hun er godt inde i reglerne til vores prøver og man kan altid forvente en stabil og kompetent indsats fra Boanna.

Boanna har stillet til prøve ca. 26 gange. Hun har stillet med 3 hunde hvoraf 2 er oprykket til elite klasse.

Boanna er altid villig til at hjælpe. Hun kommer med godt humør og har overskud og fast vilje til at træne momenterne færdig.

Tillykke til Boanna med udnævnelsen til årets vand newf 2023.

Troels Agerbo
7. 8. 2023

Siden 2010 er Vand-Newfpokalen gået til:

LIDT OM VAND-NEWFPOKALEN

Denne pokal uddeles først i august under Davindelejren. Hvert år ønskes indstillinger til kandidater fra alle vandfolk. De forrige 3 års nominerede vælger årets kandidat blandt disse indstillinger. Hvis de altså synes, der er en en værdig kandidat. Hvis ikke de finder en ny kandidat, kan uddeling af pokalen udsættes til næste år. Man kan ikke modtage pokalen flere gange.

Vand-Newfpokalen har eksisteret siden 2010, hvor Vandgruppen fra Lolland-Falster havde den med til årets Davindelejr.2023 Boanna Frølund modtog pokalen fra Troels Agerbo under Davindelejren


2022 Peter Bo Hansen modtog pokalen ved vandprøverne i Davinde i august

2021 Troels Agerbo modtog pokalen til vandprøverne i Nyborg

2019 Rikke Johannessen fik overrakt pokalen af Lisa Christensen

2018 Lisa Christensen modtog pokalen fra Mette Krohn under vandlejren i Davinde

2017 - Mette Krohn (th) fik pokalen af Søren Rasmussen

2016 - Søren Rasmussen (tv) fik pokalen af Anders Andersen

2015 - Anders Andersen modtog pokalen fra Pia Jensen

2014 - Pia Jensen (th) modtog pokalen fra Sanne Andersen

2013 - Sanne Andersen (tv) modtog pokalen fra Anette Rehfeld

2012 - Anette Rehfeld modtog pokalen fra Poul Erik Rise
2011 - Pokalen overraktes til Lone og Poul Erik Rise 2010 - Pokalen overraktes til Ole og Lis Døssing af pigerne fra Kennel Moonshinelover's
Newfoundlandklubben i Danmark - VANDTRÆNING • mail@newfclub-vand.dk