Davinde vandlejr og vandprøver 3. - 5- 8 2018 - tilbage til galleri
Fotograf på billede nr. 9, 11 og 14 er Bente Bang Gormsen, BBG Sporting Dog Photography (Facebook). Disse foto må ikke kopieres.
Fredag eftermiddag blev lejren slået op, også det store fælles telt. Der er mange stænger at holde styr på, men når alle hjælper, går det hurtigt med at få teltet op. Så er lejren slået op og alle glæder sig til samvær og vandarbejde i det skønne område ved Phønixhuset. En ryste-sammen-tur med opgaver i små hold for alle deltagere i lejren var først på programmet.
Der blev fundet ting på turen til at lave en lagkage med - samt pynt til bordet. Her er endnu et hold godt i gang med lagkagen - Søren ryster fløde til skum. Fredag aften var der smørrebrød som tilkøb til alle. Morgenmad og frokost var med i prisen for lejren. Fredag aften - hyggeligt samvær står højt på spisesedlen, når man er på Davindelejr.
Lørdag morgen stod programmet på vandprøver. Dorthe og Chanel klarede SoR-prøven så fint. I Startklasse var Camilla konkurrenceleder. Her er det Jesper og Rossini, der skal op til prøve. Ulla og Kaya deltog for første gang i Åben klasse. De gjorde det fint trods de mange nye ting i VPÅ. Officials til VPÅ og VPE: Sekretær Lone, dommer Poul Erik, figuranter Jacob og Vibeke og KL Lisbeth.
I VPÅ stillede også Lars op med Coco. Det er ligeledes første gang de deltager i VPÅ. I Elite klasse var Aika ferm til alle momenter. Hun fik sit 3. cert og blev dermed DKVPCH - tillykke! Lørdag aften overrakte Mette Vandnewf Pokalen til Lisa. Der var lækker buffet som tilkøb til alle til aftensmad. Hele "vandfamilien" samlet til fællesfoto ved Phønixhuset.


Newfoundlandklubben i Danmark - VANDTRÆNING • mail@newfclub-vand.dk