DM og vandprøver Fårup Sø 16.9. 2017 - tilbage til galleri
DM med 4 hunde til start - her i gruppeafdækning som alle klarede fint. DM - Rikke og CatchMe i spring fra båd og bugsering af denne - flot klaret! DM - Pia og Smilla i livredning af livløs figurant - i dette tilfælde kom Søren fint til land. DM - Nala klarer undervandsapportering uden problemer - godt gået af den yngste deltager i DM!
DM - Sanne og Toto i sidstes favoritdisciplin spring fra båd og efterfølgende bugsering af denne! VPÅ - her er Mini ved at hente apporten ind til Rikke - Mini bliver nr. 1 i VPÅ! VPÅ - Dior blev vældig forstyrret af ænderne i søen, men det vidste han gode råd for! VPE - her er Aika og Søren i gang med dirigeret livredning, så flot en øvelse er ikke set længe!
VPS - her er kommet en ny dygtig hund, nemlig Valde, som klarede at hente båden på allerbedste måde! VPS - Lis og Clara - sidste er meget glad for at hente apporter - de øvrige ting må der vist trænes mere i! VPS - Ole og Saga - sidste var ikke i humør til at lave noget efter den alm. apport, desværre! VPS - Nr. 1. Marika/Gilda fra Finland, nr. 2. Peter/Valde, nr. 3 Lis/Clara og nr. 4 Ole/Saga.
VPÅ - Nr. 2 Lisbeth/Dior og nr. 3 Peter/Skipper får diplomer af Ole. Nr. 1 blev Rikke/Mini, som allerede var taget hjem.

VPE - Nr. 1 Søren/Aika med 226 point og cert og nr. 2 Marika/Grafika fra Finland. DM - Nr. 1 Pia/Smilla med 208 point og cert. Hjertelig tillykke med den fine titel! DM - Nr. 2 blev med samme point 178,5 far og datter, nemlig Anders/Nala og Sanne/Toto

Newfoundlandklubben i Danmark - VANDTRÆNING • mail@newfclub-vand.dk