Vandweekend i Korsør 9. - 11- 6 2017 - tilbage til galleri
Fredag aften var der walk and talk tur i skoven tæt ved campingpladsen. Boeslunde Campingplads med hytter og fællestelt - fra fredag aften. Fællesspisning fredag aften - det var dejligt at kunne samles i fællesteltet. Lørdag instruktion i førstehjælp ved Søren.
Deltagerne prøver selv førstehjælp på dukkerne. Livredning af "livløs"figurant - en konkurrence blandt deltagerne - her er Bo igang. Rundvisning på en fregat var arrangeret - det var imponerende. Inde i fregatten var der denne flotte gummibåd - sådan en ønsker vi os næste gang.
Lørdag aften var der lotteri - her de mange fine gevinster. Lotteriet er lig med højt humør - og denne gang var det Kenneth og ikke Lisbeth der vandt. Søndag formiddag var der vandprøver - her VPÅ i gruppeafdækning - 4 deltagere. Klar til VPS med Yogi (th.) og VP0 (før SoR-prøve) med Jan og Dandy (tv.).
Hurtig rydning af pladsen pga. helikopterlanding. Endelig præmieoverrækkelse - her VPS. Præmier også til VPÅ. Præmieoverrækkelse til vinderne i lørdagens førstehjælpskonkurrence.


Newfoundlandklubben i Danmark - VANDTRÆNING • mail@newfclub-vand.dk