ULSLEV familielejr 2. - 4- 9. 2016 med DM for første gang - Fotograf: Sanne Pedersen - tilbage til galleri
Fredag den 2. 9. 16 - så venter jeg bare på at den hyggelige familielejr skal gå i gang - om lidt er der o-løb! Mette Krohn byder velkommen og informerer om lejren - her sammen med nogle af sine trofaste hjælpere. Indbegrebet af hygge og god stemning - fællesteltet fredag aften. Lørdag den 3. 9. 16 var der vandprøver i Nr. Vedby Grusgravsø. Simone og Molly var med i VPS for første gang.
Mille var den eneste deltager af racen landseer - men den var rigtig klar til alm. apport i VPS. Endnu en ny deltager i VPS, Heidi med Khila. De klarede sig så flot at de vandt VPS! Bella var den eneste deltager af racen leonberger - også den gik frisk i gang med alm. apport i VPS. Jacob og Darik var også med i VPS - her med en fin aflevering i søge apport.
Første deltager i DM var CatchMe - her på vej ud med redningskransen. Hendes fører Rikke venter på bredden. Anden deltager i DM var Toto, som her laver spring fra bro/båd og apportering i flot stil! Sanne holder balancen! Tredie deltager i DM var Smilla som er på vej ud med redningskransen. Pia dirigerer hende ud til figurant nr. 2. Alle præstationer var flotte til det første danske DM:
1. Sanne/Toto (midt)
2. Pia/Smilla (tv) og
3. Rikke/CatchMe (th).
Søndag den 4. 9. 16 var der Hundematch. Dommer Susanne Laursen gav hver hund en detaljeret mundtlig "kritik" - her gælder det Dennis' hund Muffin. Efter at have kæmpet med mange konkurrenter blev Louise med Carda vinder af Hundematchen. Nr. 2 blev Cecilie med Dior. Fællesbillede af alle deltagere i lejren - hunde, ejere, førere, dommere, hjælpere m.m. - blev taget lørdag ved 18-tiden.

Newfoundlandklubben i Danmark - VANDTRÆNING • mail@newfclub-vand.dk