Davindelejren 5. 7. 2016 - med vandprøver den 6. 8. 2016 - tilbage til galleri
VPS med 9 deltagere - de 4 første fik godkendte prøver! Pokalerne var usædvanlig flotte i år. Vinderen af VPS Kenneth blev meget glad for sin pokal! Mille ser roligt til. Alle 6 deltagere i VPÅ med KL Lisa (elevtjeneste) på venstre fløj.
Kun 2 deltagere i VPE - Sanne og Toto vandt. Sanne fik hænderne fulde - godt babyen kunne hænge på maven! 3 søskende på 1½ år deltog i VPS - de 2 af dem fik godkendte resultater! Den 3. fik også en roset for sin SoR-prøve fra juni! Cathrine havde elevtjeneste som figurant og Lisa som SoR-dommer/KL. Dommer Poul Erik godkendte begges indsats! Sidste elevtjeneste efter uddannelsen 28. 5. i Korsør var Sørens - hans indsats som figurant blev godkendt af Lis.
Lidt træt kan man godt blive, når man har været til prøve og på vandlejr i godt 1 døgn. Gaby putter bag mors våddragt. Teltet var særligt pyntet til grillaftenen lørdag med duge, lys og blomster på bordene! Grillen kørte lystigt og alle hyggede sig lørdag aften! Ulle (og Peter) sværger til håbets farve og så skal man gøre det ordentligt!
Søndag formiddag var der atter træning for små og store hunde. Her er det Rossini med Jesper, der er klar! Det bedste sted til træning - og prøve - er Stenværkssøen. Her er både Rossini og Aika i gang! Fællesbilledet fra Davinde 2016 - der var lidt uro i rækkerne - og nogle var allerede kørt hjem. Måske er der en, der har et bedre foto?
Newfoundlandklubben i Danmark - VANDTRÆNING • mail@newfclub-vand.dk