VANDPRØVER I NYBORG 25. og 26. 6. 2016 - tilbage til galleri
Lørdagen startede med SoR-prøve. Winga, 11 mdr. gammel og fra Finland, klarede den fint. I VPÅ lørdag deltog Rikke med Mini. Her er han på vej ud med redningskransen. Rikke havde også CatchMe med til vandprøverne lørdag. Her aflevering af apport i VPE. Johanne Andersson FI og Venda opnåede lørdag et cert i VPE. Der søges om DKVPCH ved DKK.
Venda præsenterer sig rigtig fint her med sin Champion-roset efter at have vundet VPE. Søndag startede med VPS. Her er Hanne med Oskar. Resten af billederne er fra søndagens vandprøver. Nr. 1 i VPS blev Lisbeth med Dior. Mon ikke hun var klar over at de havde fået point nok til en oprykker til VPÅ. Martin og Koda deltog i VPÅ. Koda har fuld fart på ud til figuranten med redningskransen.
Lisa og Kimmie efter overstået VPÅ - de er uden tvivl de bedste venner i verden. Nala kommer retur med apporten i VPÅ. Dejligt at se hendes enegi og arbejdslyst! Peter og Skipper fik en godkendt prøve i VPÅ - her er de i fremføring af redningskrans. Der var mange tilskuere til prøven søndag. Her er en del af dem. Forrest Lisbeth som var figurant.
Søndag var Venda fra Finland atter med i VPE. Hun var meget opmærksom på sin fører! Venda i øvelsen med dirigeret fremføring af redningskrans i VPE. Præmieoverrækkelse søndag. Lisbeth og Dior "fik vand" for deres oprykker til VPÅ. Alle deltagerne i VPÅ - de fleste med deres hunde, men Anders havde sit nye barnebarn Liam med!


Newfoundlandklubben i Danmark - VANDTRÆNING • mail@newfclub-vand.dk