Vandprøver den 29. 5. 2016 på Flådestation Korsør arrangeret af Vandgruppe Sjælland Midt
Dagen før var der uddannelse til figurant og SoR-dommer/konkurrenceleder - og 4 gjorde elevtjeneste den 29. 5. 2016
-
tilbage til galleri

Netop som vi var klar til at gå i gang kom Falck for at sætte en båd i vandet. Den skulle være med til havnefesten i Korsør. Det tog ingen tid for brandmændene at komme i deres tørdragter og få båden i vandet!!!! I de fantastiske omgivelser gik prøven derefter i gang. Her er det Merit og Bella i VPS. Endnu en deltager i VPS, nemlig Anders med Nala, som her trækker båden (den lille) i land.
Der var utroligt flotte præmier Vandgruppe Sjælland Midt havde fået sponsoreret til vandprøverne. Cathrine og Rex bestod SoR-prøven dagen før - her får de rosetten overrakt. Michael gjorde elevtjeneste som konkurrenceleder. Han overrækker VPS-beviset til Merit og Bella. Alle deltagerne i VPÅ - fra venstre Peter/Skipper, Lisa/Kimmie, Rikke/Mini og Søren/Aika.
De 2 deltagere i Elite klasse - Pia/Smilla i midten fik det 3. cert og Rikke/CatchMe fik en godkendt VPE. TILLYKKE med det første danske DKVPCH - Pia og Smilla har virkelig ydet en fantastisk indsats! "Nu sidder du stille Smilla - så vi kan få taget fine billeder", synes Pia at sige. Dommeren Troels overrækker Cecilie bevis på bestået elevtjeneste. Hun og Michael blev færdige med uddannelsen.
Der var god plads rundt om prøveområdet - også til de mange tilskuere, der deltog i præmieoverækkelsen. Siccaro havde sponsoretet 2 Wetdog. Her er de 2 vindere med 4 venner fotograferet med de supersugende kåber på. Vinderen af VPS Nala var til sin første vandprøve - og rykkede direkte i VPÅ. Tillykke - også med den fine nye kåbe! Alle kursisterne fra lørdagens uddannelse - forrest SoR-dommere/konkurrenceledere og bagerst figuranter.
Newfoundlandklubben i Danmark - VANDTRÆNING • mail@newfclub-vand.dk