Svogerslev 31. 5. 2015 - Vandprøver efterfulgt af træning - tilbage til galleri
Aika er klar til at komme i vandet - men må vente tålmodigt lidt endnu. Bemærk den "sikre" lænke! Så er der lodtrækning til årets første vandprøve. Der var 6 deltagere i VPS og 1 i VPE. KL Sanne skriver startnumrene op. Aika med HF Søren deltager i VPS, får 128 point og bliver nr. 2 med godkendt resultat. Bella med HF Merit var også med i VPS - med et væsentligt bedre resultat end ved den sidste prøve i 2014.
Dior med HF Lisbeth blev nr. 1 i VPS med 137 point. Her har han netop hentet og bugseret båden til land. Ramos og HF Malene deltog også i VPS. Ramos ser ud som om han tænker: "Mener du virkelig det mor? Ud?" Eneste deltager i VPE var Smilla med HF Pia. Her er de i gang med apportering fra bro/båd. Det er en alvorlig sag at overvære de dygtige hunde, der er til prøve. Maggie og Kenneth er meget fokuserede.
Bella slapper af bag i bilen efter prøven. Hun var den eneste leonberger, der deltog i prøven. Præmieoverrækkelse i VPS - nr. 1 Dior/Lisbeth med alle de fine sponsorpræmier. Præmieoverrækkelse i VPE - nr. 1 (og eneste) Smilla/Pia med lige så mange fine sponsorpræmier. Svogerslev Grusgrav er et helt unikt sted til vandtræning og vandprøver.
Vandgruppe Sjælland Midt havde indbudt sine medlemmer til træning efter prøverne. Her bliver Jeannette/Yogi instrueret i søgeapport af Sanne. "Sådan - se det gik jo let nok" - synes Yogi at sige. Dior var også med til træning efter vandprøverne. Her er han i gang med søgeapport. Sidst på dagen var det tid til lidt afslapning og en kop kaffe efter prøver og træning.


Newfoundlandklubben i Danmark - VANDTRÆNING • mail@newfclub-vand.dk