ULSLEV FAMILIELEJR 5. - 7. 9. 2014
Foto 1 og 10 Anders Andersen, 14-16 Sanne Pedersen og resten Henrik Helbo -
tilbage til galleri
Vandprøverne 6.9. begyndte med fælles afdækning i VPÅ - i 2 hold. Her de første 4 deltagere. Lisa og Kimmie får 8 i "Helhed". Trods et par missere belønnes føreren her for sin indsats med at støtte sin hund! Skipper laver et stort spring ud i vandet i Almindelig Apportering, men hov der er dybt! Herefter henter Skipper apporten fint, men er i dag ikke med på, at den skal afleveres i udgangsstilling i VPÅ.
Søen var dejlig, omgivelserne fine og publikum havde gode forhold til parkering og hyggelig snak! Roswitha og Annabella fra Tyskland vandt VPÅ. Her slutter de med en perfekt "svømme med fører" øvelse. Kl. 11.30 var der lodtrækning til VPS og VPE foran sekretærens telt. Her afleverer Dior apporten på helt korrekt måde til Lisbeth i VPS.
Rikke og Mini er klar til apport i VPS. Mini placerede sig som nr. 2 i VPS! Aika med sin fører Søren tog SoR-prøve fredag aften og vandt VPS lørdag. Hun fik båden helt op på land! Freja med fører Susanne tog også SoR-prøve fredag og fik en flot 3. plads VPS lørdag - lige netop 10 mdr. gammel! Flot klaret! I VPE opnår Sune med Emma endnu et Cert. Denne gang på 244 point! Her laver hun et flot "spring fra bro og apportering".
Pia og Smilla klarer sig også fint i VPE. De slutter som nr. 2. Her ses de, mens de redder en livløs figurant. Sådan skal det gøres! Lørdag aften var der præmieoverrækkelse. Der var mange præmier at dele ud af for de to konkurrenceledere Pia og Sanne. Sanne overrakte - netop færdiguddannet som konkurrenceleder - dommerprotokoller til VPS og VPE. Her får Louise sit og Escadas resultat. Søndag var der skue - og her præsenterede vandhundene sig med halvdelen af hundene. Bedst klarede veteranen Blondie sig med en 4. plads i skuet.
Newfoundlandklubben i Danmark - VANDTRÆNING • mail@newfclub-vand.dk