Vandlejr i Davinde 1. - 3. 8. 2014 - Foto: Anders Andersen - tilbage til galleri
Lodtrækning 1. 8. 14 til VPÅ fredag og VPS lørdag formiddag - Anette havde lavet flotte kagehunde med numre bagpå. VPÅ startede kl. 18 om fredagen - der var 5 deltagere i klassen - her ligger de 4 af dem i fællesdæk. Pia og Smilla er færdige - i baggrunden venter Lis med Dolly på at det bliver deres tur - forrest ses figuranterne Lørdag startede med VPS - her er Vibeke med Emmi ved at gøre klar til prøven.
Der var mange tilskuere til lørdagens prøver. Under prøven var der tid til en snak mellem et par tilskuere og en deltager, der var færdig. Lørdag aften blev grillene atter tændt. Her er Jakob og Bo i gang med at lave aftensmad. Jakob var en sand "grillmester" - han passede kød og grønt med stor entusiasme!
Det er ikke kun for hyggens skyld at alle sidder sammen for at spise - det giver også et fint fællesskab! Yogi fik taget sin SoR-prøve om lørdagen under træningen, og glad var Jeanette. Han er den 3. leonberger, der har taget SoR! Præmieoverrækkelse fra lørdagens prøver i VPS - her de 3 første, som alle fik godkendte prøver! Smilla klarede fredag aften VPå til en oprykker og deltog i VPE som første danske hund nogensinde søndag - her fik hun så en godkendt prøve i VPE!
Sanne overrakte Vand-Newf-Pokalen lørdag aften til Pia (th.) for hendes store indsats for vandarbejdet. Tillykke! Ved søndagens vandprøver gjorde Vibeke, Stine og Lisbeth elevtjeneste som figuranter. De er nu fuldt uddannede figuranter. Tillykke! Alle hundene - 20 deltagere og nogle ekstra som var med familien - samt hele vandfamilien fra årets Vandlejr Davinde 2014. Det er vigtigt at alle kommer med på familiefotoet!
Newfoundlandklubben i Danmark - VANDTRÆNING • mail@newfclub-vand.dk