Vandprøver til Gold Cup, Ledreborg, 19. 7. 2014 - Foto: Mette Krohn og Sanne Pedersen - tilbage til galleri
Eneste deltager i VPE den brune Challe fra Sverige får hjælp af Tiffany og hendes fører Sanne i fællesdæk. Challe og hans fører Jenny (S) klarede alle momenter i suveræn stil. Her er det spring fra båd/bugsering. Det blev til et Cert! I VPÅ var Gigas med sin fører Torgny (S) med. Gigas var fuld af arbejdslyst og iver. Anden deltager i VPÅ var Smilla med sin fører Pia. Smilla har lige hentet figuranten med redningskransen.
I VPS var første deltager Cenja og hendes fører Annemarie (NL). De klarede prøven fint. Rikke og Mini er klar til prøven i VPS. Han havde en klart bedre dag end i Nyborg den 28. 6.! Her er det Wilma og Anette i VPS under almindelig apportering. Eneste leonberger i VPS var Bella, som her er kommet ud for at hente figuranten på land.
Chivas var den ene af 2 landseere, der var med i prøven. Han var ikke meget for at slippe apporten bagefter! Dior med sin fører Lisbeth var også blandt de 11 deltagere i VPS. Præmieoverrækkelse i ringen på Ledreborg: Her er det Lisbeth med sine 2 deltagende hunde Dior og Steppie og Trond (N)med sin hund Gloria. Certet i VPE blev fejret på den måde vi har lært af svenskerne - denne gang var det Jenny (S), det gik ud over.
Vinderen i VPE: Jenny og Challe - 230,5 point og et Cert! Vinderen i VPÅ: Pia og Smilla - 159,5 point, hvilket er ½ point fra en oprykker! Vinderen i VPS: Rikke og Catch Me - 185,5 og en oprykker. Rikke fik også "vand"! Til sidst blev der sagt tak for hjælpen til alle officials. Her får sekretæren Mette en lille erkendtlighed for sin indsats.


Newfoundlandklubben i Danmark - VANDTRÆNING • mail@newfclub-vand.dk