Biathlon til Gold Cup, Ledreborg, 17. 7. 2014 - Foto: Sanne Pedersen og Mette Krohn - tilbage til galleri
Ekstriørdommer Gordon Cutts UK bedømmer hundene i ringen. Her er det Queeni med sin fører Cecilie. Clara løber i ringen med god kontakt til sin fører Pia. Neller med sin fører Sanne var i ringen for første gang. Gordon Cutts var meget omhyggelig og skrev en fin kritik. Vinder af eksteriør blev Queeni med sin fører Cecilie. Det vakte lykke hos begge!
Carda med sin fører Louise placerede sig som nr. 3 i eksteriør. Så drog alle til søen for at aflægge SoR-prøve. Her er det Balou, som trækker Bo til land. Mini har ingen problemer med at hente apporten. Svømme 50 m er det første Carda gør - det går raskt de 25 meter ud til Louise og retur til bredden igen!
Queeni og hendes fører Cecilie svømmer 50 m sammen i allerflotteste stil Clara henter apporten uden vanskeligheder. Neller svømmede 50 m og hentede sin fører Sanne så flot, Men det kneb med apporten. Vandprøvedommer Poul Erik Rise stod for at overrække præmier til de 6 deltagere - i ringen på Ledreborg.
Bo var glad for Balous fine SoR-roset og diplom. Bedste Biathlon 2014 blev Mini. Han fik en flot pokal og en endnu flottere roset, som hans fører Rikke var meget stolt af! Alle deltagerne i Biathlon 2014 på Ledreborg, Gold Cup.


Newfoundlandklubben i Danmark - VANDTRÆNING • mail@newfclub-vand.dk