Figurantkursus og vandprøver Nyborg 28. 6. 2014 - fotograf Lisbeth Rehfeld - tilbage til galleri
Figurantkurset fandt sted i TV-stuen på Nyborg Strand Camping. Efter teori er vi klar til praktik! Med de nye bannere laver vi fin reklame for klubben og vores arbejde med vandhundene. De 11 deltagere var delt i 2 hold til praktikken. Anette havde taget sin gamle hund Bertha med til praktikken. I baggrunden en anden praktikhund Adina.
Bertha havde ingen problemer med at hente båden! Pia havde taget Clara med til praktikken på det andet hold. Her har Dolly (bagerst) netop fremført redningskrans til figurant. Så flot er vores logo på Poul Eriks grønne jakke.
Kl. 14.00 gik vi i gang med vandprøverne. Figuranterne venter på, at det bliver deres tur til at være med. Vibekes hund Emmie henter båden ind i VPS. En af de nye figuranter Susanne sammen med konkurrenceleder Anette. Peters hund Skipper klarede VPS med så flot resultat, at det blev til en oprykker til VPÅ.
Det ser ud til at supervisor/konkurrenceleder og dommer ikke er helt enige! Lisas hund Kimmie klarede VPS med 198,5 point. Det højeste set i DK endnu - og selvfølgelig en oprykker til VPÅ.
Afslutning på kurset og præmieoverrækkelse - alle er ved at være lidt brugte efter en lang dag. Der var 2 der fik "vand" i forb.m. præmieoverrækkelsen - her er det Lisa det går ud over!


Newfoundlandklubben i Danmark - VANDTRÆNING • mail@newfclub-vand.dk