Vandprøver Davinde 20. 10. 2013 - Fotograf: Brigitte Bresson (billede nr. 1 - 7) og Anders Andersen - tilbage til galleri
Kimmie og Lisa var første ekvipage i VPS - her klarer de "svømme med fører" i fin stil. Bertha og Anette på vej i vandet i "svømme med fører". Bertha (næsten 8 år) fik en 4. plads i VPS! Mon Anette synes vandet er koldt? Lisbeth og Steppie er klar til apport - "se nu lige godt efter". Men det gjorde Steppie ikke - kun "svømme med fører" ville hun! Her er Emmie på vej i vandet i fuld fart - for at hente apporten. Hendes første VPS gik super fint - hun fik en 3. plads!
Stine og Chivas var til deres første VPS - og klarede det super med en 2. plads og et næsten godkendt resultat. Oskar og Hanne har vældig fin kontakt inden apportøvelsen starter. Sanne havde en kold tjans som figurant i VPS - her bliver hun hentet af Oskar, som lavede en (næsten) perfekt øvelse. Der deles dejlige mundgodter ud til de gæve officials, som har medvirket i prøven.
Så er vi ved at være klar til præmieoverrækkelse - efter en dejlig omgang varm suppe! Anette overrækker en støbt newfoundlandshvalp til Lis - og Dolly - for deres 1. plads i VPÅ. Ole blev vældig glad for Sagas 1. plads i VPS - eneste godkendte resultat i dagens VP! Anette havde skaffet masser af sponsorpræmier til alle samt lavet cementhunde til vinderne af begge klasser.
Begge Anettes støbte "newfer" er blevet malet og ses her sammen med de heldige vindere Saga og Dolly.
Newfoundlandklubben i Danmark - VANDTRÆNING • mail@newfclub-vand.dk