6. - 8. 9. 2013 Familielejr - med vandprøver og andre aktiviteter - i Ulslev, Falster - fotograf: Sanne Pedersen - tilbage til galleri
Lisbeth benytter den vidunderlige morgen ved Ulslev Strand Camping til en tidlig tur med hundene den 7. 9. I VPE deltog svenske Sune med landseeren Emma. De klarede sig flot og fik Cert og dermed også DKVPCH. I VPÅ deltog Toto. Her trækker han båden flot i land! Han opnåede en godkendt prøve med 113 point. Den anden deltager i VPÅ Frieda fra Tyskland trækker her Leif op af vandet. Med godkendt prøve og 115 point vandt Frieda VPÅ.
I VPS vandt Wilma med en flot indsats. Forrest th. ses Pia som samtidig gjorde sin uddannelse som konkurrenceleder færdig. Eneste landseer i VPS var Adina, som her får vist retningen af sin fører Erik. Rikke var til SoR med Mini. Han var hurtigt om at hente apporten - der var fart over feltet i hele prøven. Rikke havde endnu en hund til SoR, nemlig Catch Me, som også klarede prøven flot, ja og så svømmer hun super hurtigt!
Jakob stillede op i "juniorklassen" med Blondie. Det var en fin indsats især i apportøvelserne! Om eftermiddagen var der "orienteringsløb" med sjove opgaver på hele campingpladsen. Vi er så småt ved at samles her. Om morgenen den 8. 9. fangede Sanne P. dette fine motiv ved stranden - ja det er en flot solopgang! Det er anden gang at en hund har opnået Dansk Vandprøve Champion - også denne gang var det en udlænding! Tillykke til Sune og Emma!
Søndag formiddag var der lydighedstræning med Jesper - han går her bagom rækken for at inspicere at alle er klar. Vi sluttede de fælles aktiviteter af med ringtræning med Mulle. Hun lærte os at "logre" med halen! Her er alle deltagerne med deres hunde stillet op til et fælles foto søndag efter morgenmad. Der var deltagelse af 1 svensk og 2 tyske samt 18-20 danske familier i lejren, som i det hele taget var en stor succes.
Newfoundlandklubben i Danmark - VANDTRÆNING • mail@newfclub-vand.dk