Davindelejren 2. - 4. 8. 2013 - Fotograf på billede nr. 3, 4 og 5: Brigitte Bresson - øvrige: Anders Andersen - tilbage til galleri
Pavillonen blæste omkuld fredag eftermiddag. Ingen kom til skade - men så måtte den have ekstra pløkke og godt med gaffatape! Det er nu hyggeligt med fællesskabet omkring bænkene i pavillonen - her er grillene ved at være klar til aftensmaden. Vandprøver lørdag - første deltager er Sisi i Åben klasse som henter apporten i fin stil! Sisi er tæt på at være 10 år! Startklassen havde 5 deltagere - første deltager var Smilla, som her er ved at hente båden ind. Super stil!
4. deltager er Dolly, som her afleverer sin apport til sin fører Lis Døssing. Præmieoverrækkelse om aftenen - Sanne modtog en flidspræmie på Sisis vegne. Sisi bare elsker vandtræningen! Alle deltagerne i Startklassen lørdag. Nr. 1 Smilla, nr. 2. Dolly, nr. 3 Kimmie (sov i teltet), nr. 4 Steppi og nr. 5 Oskar 2 hunde deltog i VPS i en prøvekonkurrence lørdag aften. Både Charlotte/Samson og Dorthe/Maya klarede sig flot.
Ved prøvekonkurrencen deltog Jakob på 9 år med Blondi på 8 år. De klarede en SoR-prøve med bravour! Lørdag aften overrakte Anette Rehfeld Vand-Newf Pokalen til Sanne Andersen (tv.). for hendes store indsats for vandarbejdet. Efter aftensmaden gik vi på banen med godbidder til alle hundene - og så blev der lavet seriøst næsearbejde! Vinderen i Startklasse om søndagen blev Dolly med sin fører Lis. - en oprykker blev "straffet" med en omgang vand .
3 skønne hvalpe, som var med til at gøre vandlejren særlig dejlig. Carda, Chloe og Vilda deltog med fuld musik - så længe det varede! Der blev taget 3 SoR-prøver på vandlejren - Erik/Adina (LS), Peter/Skipper (NF) og Charlotte/Samson (LB) Lige inden oprydningen søndag fik vi taget det sædvanlige fællesbillede. Her er næsten alle deltagerne i lejren - minus de 3 fotografer, der gerne ville forevige situationen!
Newfoundlandklubben i Danmark - VANDTRÆNING • mail@newfclub-vand.dk