Gold Cup 2013 - Biathlon og vandprøver - Fotograf på billede 3, 4, 5 og 6: Brigitte Bresson - øvrige foto: Ole Døssing - tilbage til galleri
Biathlonvinder den 18. 7. blev Ozzy. Føreren Lisbeth Christiansen ses sammen med vand- og eksteriørdommerne. 2. vinder til Biathlon blev Molly med sin fører Simone Marchner Hansen. Vandprøver den 20. 7. - i Startklassen deltager Saga som her henter figuranten Sanne Andersen ind til land For første gang var der deltagelse af leonbergere til vore vandprøver. Her Xavi fra Sverige i Startklassen / VPS.
Wilma henter båden ind i VPS med fynd og klem - hun har drive og kræfter til en fin slutspurt! Sisi på knapt 10 år i Åben klasse i sin favoritdisciplin - undervandsapport. Det klarer hun til UG. 4 af de 5 deltagere i Startklassen er klar til prømieoverrækkelse. Alle 5 hunde fik godkendte resultater! Jakob Christiansen på 9 år må hjælpe Pia Jensen med at holde Blondi -vinderen af VPS.
I Åben klasse var der 3 deltagere - her de 2 svenske leonbergere Remus og Ping med deres førere Jane og Marie. Vinder af Åben klasse blev Sisi med føreren Sanne Andersen. Sisi var blevet lidt træt, så hun lod de 2 unge leonbergere løbe æresrunden alene. Eneste deltager i Elite klasse var Basse fra Norge med sin fører Hanne Aamodt.
Newfoundlandklubben i Danmark - VANDTRÆNING • mail@newfclub-vand.dk