Fårup Sø, Jelling - Vandprøver 7. 10. 2012 - Fotograf Thomas Mølgaard - tilbage til galleri
Årets sidste vandprøver var en kold og blæsende omgang. Her dækøvelse i Åben klasse. Første deltager i VPÅ var Sanne med Sisi. Sidste er rigtig god til at tage rebet op fra jorden! Louis overraskede Jesper ved i VPÅ at lave en perfekt øvelse i undervandsapportering. Første deltager Sussie i VPS får karakteren 9 i helhedsindtryk - og sikke glad Lisbeth blev!
Dolly var til prøve for første gang - her henter hun figuranten Heidi efter at Lis har hjulpet lidt på vej. Jacob på 8 år (i blåt) og hans ven Magnus havde lavet flotte plakater. De heppede på både Sussie og Smilla! Smilla kvitterede ved at lave en perfekt øvelse i alm. apportering - Pia støttede hende engageret. Lisa og Kimmie er klar til alm. apportering. Kimmie gennemførte desværre ikke hele øvelsen!
Oskar er som sædvanlig god til at hente båd. Det kneb dog lidt med at komme helt op på land med den. Mikela og Amalie kunne ikke står for mopsen Disella på knapt 6 mdr. Bamse på 5 år ser roligt til! Det helt store scoop var de nye Furminator Fur Dry, som Smilla og Sussie havde fået. Få en tør hund på ingen tid! Zindy og Vibeke var også mødt op. Zindy klarede (som første landseer) SoR den 16. 9. og fik nu overrakt roset og diplom.

Newfoundlandklubben i Danmark - VANDTRÆNING • mail@newfclub-vand.dk