Hjembæk Strand, Grenå, Vandprøver den 1. 9. 2012 - Fotograf: Tanya Thomsen - tilbage til galleri
Vandgruppe Jylland Midt holdt vandprøver ved Hjembæk Strand i blæst og høj bølgegang. Første ekvipage i vandet var Søren med Ronya, som skulle tage SoR-prøve. Det forløb superfint! Vandprøverne startede med Åben klasse, hvor Sanne med Toto var eneste deltager. Brian sprang til som konkurrenceleder, da Troels havde fejllæst tidspunktet!
Første deltager i Startklasse (som altid!) var Heidi med Noa. Her er de på vej hen til prøveområdet Sanne og Toto venter på den sidste karakter - det blev et pænt Helhedsindtryk. Anden deltager i Startklasse var Kedde med Mikmak. Det var i øvrigt deres første vandprøve. Tredie deltager i Startklassen var Søren med Ronya - her er hun i hente båd - det gik flot!
Søren og Ronya fik karakteren "9" i "svømme med fører". Gitte fører dommerprotokollen! Efter prøverne var der træning med Sanne fra Syd - her gør Gimli klar til spring fra båd. Og bagefter henter Gimli båden ind til Henrik under træningen. Til sidst var der afslutning med kaffe, kage og præmieoverrækkelse hos Gert og Nia - hyggeligt!
Sanne (og Toto) vandt Åben klasse. Brian forestår præmieoverrækkelsen! Startklasse vandt Søren og Ronya med en bestået prøve - og det lige efter at de havde taget SoR-prøven! Brian klarede sin elevtjeneste med bravour - og får her overrakt sit officialkort af dommer Lis. Til sidst legede alle hundene i Montos have - her finder de godbidder i græsset. Super dejlig dag!

Newfoundlandklubben i Danmark - VANDTRÆNING • mail@newfclub-vand.dk