Vandprøve Startklasse 3.10.2010 ved Fårup Sø - fotograf Brian L. Nymark - tilbage til galleri
Instruktion af 4 nye figuranter og 1 ny konkurrenceleder Første hund af 7 er Toto - her har han klaret søge-apport. Gimli og Henrik slapper af efter vel udført vandprøve - det blev til en flot 2. plads! Gert og Monto er på vej til "svømme med fører" i deres første vandprøve. Det gik flot og de fik en 4. plads
Ventetid før og efter prøven - Jacob og Nanna tv. skal snart i vandet. Jakob og Sanne med Toto th. er færdige. Sidste moment "svømme med fører" - Nanna klarer bugsering af Jacob superflot. 2 gode resultater: Henriette og Esther tog SoR-prøven og Troels bestod sin elevtjeneste som konkurrenceleder. Toto og Sanne blev nr. 3 i deres første vandprøve - det var flot klaret af en hund på kun 11 mdr.
Bedste resultat var på 186 point - en oprykker til Åben klasse. Jesper og Louis får den obligatoriske omgang vand. Tillykke til Jesper og Louis - det var kun 2. gang de var til St.kl.prøve. Så er det sejt med oprykning til Åben klasse! 4 figuranter har bestået elevtjenesten - fra højre Annette, Lis (dommer), Jakob, Brian og Anders. Tillykke! Ja så dejligt var der ved søen ved Fårup Sø Camping - vi havde hele pladsen for os selv.
Newfoundlandklubben i Danmark - VANDTRÆNING • mail@newfclub-vand.dk